Friday, March 5, 2010



Chief Engineer with me on the pier upon arrival. With Argentinian Gerardo Shhoeller I was sailing together several times. On Holiday dream and again here on Sovereign. I wish to be skinny as him.

Upravitelj stroja i ja na doku nakon dolaska. Sa Argentincem Gerardo Schoeller sam plovio zajedno nekoliko puta. Na Holiday dream i ovdje na Sovereign. Volio bi biti mrsav kao on.



Hotel manager. My dear friend from Crikvenica - Miodrag Cakarevic. Always is busy so to take photo with you have to wait too. So who do not know Miodrag up to now??

Hotel manager. Dragi prijatelj iz Crikvenice - Miodrag Cakarevic. Uvik je zaposlen tako da moras cekat i za se slikat sa njim takodjer. I ko do sada ne poznaje nasega Miodraga??

Third mate. Checking position of the vessel while approaching Gibraltar Pilot station from west. Mate is from Croatia - Nike Pirka grandson little Stjepan Gracan.

Treci casnik palube. Provjerava poziciju broda dok se priblizavamo Pilotskoj stanici Gibraltar sa zapadne strane. Casnik palube je Hrvat - Nike Pirka unuk, mali Stjepan Gracan.